Teherautómentés az M3-as autópályán

Teherautómentés? Nekünk nem akadály!

Ha autómentésről van szó, sokan azt gondolják, hogy kizárólag személyautók mentését vállaljuk, azonban mi rendre kihangsúlyozzuk, hogy bármilyen jármű segítségére sietünk, így természetesen kisteherautó, nehéz tehergépkocsi, nyerges vontató mentését is vállaljuk szintén az M3-as autópálya teljes területén, Budapesttől egészen Nyíregyházáig, speciálisan képzett Volvo kamion mentővel. A mentés során a rakomány összeszedését, biztosítását és tovább szállítását is megszervezzük, amennyiben szükséges.

Gyakorlott szakember gárdánk gyorsan és hatékonyan oldja meg a legnehezebbnek tűnő helyzeteket is, arról pedig nem is beszélve, hogy 0-24-ben, éjjel-nappal állunk a rendelkezésedre.

Ami fontos, hogy munkákra teljeskörű garanciát vállalunk, a szállítás során pedig a lehető legnagyobb odafigyeléssel és gonddal járunk el annak érdekében, hogy a járművet karcolás nélkül elszállítsuk a az Ön által megadott címre. Több kamion mentőnk van, nincs kapacitás gondunk akkor sem ha több járművet ért baleset!

Érdekli? Hívjon minket: +36-70-380-4800

Személyszállítás Németországba

Partnercégünk, az R-Rent Kft. németországi személyszállítással foglalkozik.

személyszallisatnemetorszagba.hu

Repülőtéri transzfer

Repülőtéri transzfer szolgáltatással is várjuk leendő ügyfeleinket.

repuloteritranszfer.hu

Bérautó szolgáltatás

Bérautó flotta a kisautótól a kilencszemélyes mikrobuszig bezárólag.

berautomatra.hu

További szolgáltatásaink
Kapcsolat