Autómentés az M3-as autópályán

SOS autómentés az M3-as autópálya vonalán

Szolgáltatásunk non-stop működik, ügyfélszolgálatunk pedig 0-24 hívható, így gyakorlatilag bármikor a segítségére tudunk sietni az M3-as autópálya teljes vonalán, vagyis Budapesttől – Gyöngyös – Hatvan – Füzesabonyon át egészen Nyíregyházáig. A mentésben kiválóan képzett szakembereink vesznek rész, akik, már a helyszínen felmérik a problémát, és amennyiben lehetséges, már ott orvosolják is azt.

Az M3-as autópálya teljes területét ismerjük, erre szakosodtunk, ami azt jelenti, hogy a bejelentéstől számított legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk, illetve a pálya több szakaszán állandóan állomásozik is egy-egy mentőnk. Több autóval rendelkezünk, így kapacitásunk szinte végtelen, a nap 24 órájában várjuk a bajba jutott autósok, motorkerékpárosok, teherautósok hívását.

Kiterjedt járműflottánknak hála nem kell nemet mondanunk egyetlen kérésre sem, csereautóink pedig akár az utasai továbbszállításában is a rendelkezésére állnak. Ügyfeleink bizalma az, ami a legnagyobb érvünk saját magunk mellett, hiszen több száz, több ezer bajba jutott sofőr segítségére siettünk már, akik egytől egyik elégedetten, jóbb esetben a helyszínről biztonságban távoztak.

Ha autómentőre, autószállításra van szüksége az M3 autópálya vonalán, hívjon minket bizalommal, nagyon gyorsan a helyszínre érkezünk és költséghatékonyan, profi kiszolgálással segítünk a bajban.

Érdekli? Hívjon minket: +36-70-380-4800

Személyszállítás Németországba

Partnercégünk, az R-Rent Kft. németországi személyszállítással foglalkozik.

személyszallisatnemetorszagba.hu

Repülőtéri transzfer

Repülőtéri transzfer szolgáltatással is várjuk leendő ügyfeleinket.

repuloteritranszfer.hu

Bérautó szolgáltatás

Bérautó flotta a kisautótól a kilencszemélyes mikrobuszig bezárólag.

berautomatra.hu

További szolgáltatásaink
Kapcsolat